Kirppusirkus

tiistaina, huhtikuuta 26, 2005

Tavallista arkea

Esikoisella oli tänään oikea aktiivipäivä. Ensin aamulla kiikutin hänet leikkikouluun, ihan kahdeksaksi emme ennättäneet, olisiko oltu kakskyt yli perillä. Venähti tuo lähtö, kun Esikoinen valitteli mahaansa. Pohdin siinä sitten viedäkö vai jäädäänkö kotiin päiväksi, mutta kun sai suolen toimimaan, niin ei sitten enää koskenutkaan, joten menoksi. Leikkikoulussa heillä oli ulkoilupäivä, elikkäs olivat olleet 9-12 ulkona, vain syömässä käyneet pikaisesti välillä.
Kotona Esikoinen ennätti käydä syömässä, kun Mummo jo tuli hakemaan häntä pyöräretkelle. Minun pieni Esikoiseni oli polkenut 2km pyörällä kirjastoon! Olen ihan äimänä, ja tavattoman ylpeä hänestä :) Mummon kanssa olivat sitten ulkoilleet (lisempääkin) ja lukeneet kirjastosta lainaamiaan kirjoja, ja pyöräilivätpä vielä takaisin kotiin seitsemän hujakoissa. Esikoinen oli kyllä niiin väsynyt, että simahti yöunille jo kahdeksalta.

Mitä minä sitten olen puuhaillut koko päivän kun olen ollut vain yhden lapsen kanssa? Kaikki tietty luulee, että todo-listani on ihan tyhjä nyt? E-hei, minä en ole tehnyt yhtään mitään, siis mitään normaalista poikkeavaa. Aamusta lenkitin koirat, käytiin kaupassa, laitoin ruokaa ja pikaisesti imuroin keskeltä lattioita, mutta kun Esikoinen lähti Mummon kanssa, en sen jälkeen saanut mitään aikaiseksi. Vauva kitisi ja känkkäs, ja vaati sylittely ja leikittämistä. Koko aikana nukkui vain puolen tunnin pätkän :P Niin, tuli samanlainen fiilis kun Esikoisen vauva-aikana, hyvä kun vessassa ennätti käydä kun vauva työllisti ;)

J-ukki kävi eilen moikkaamassa meitä, uudella moottoripyörällään. Kaikkea se viidenkympin villitys noille miehille tekeekin ;) No, myönnettäköön nyt, oli se pyörä hieno. Ja Ukki sen selässä niin onnellinen ja tyytyväinen, vihdoin sai toteutettua unelmansa, että enpä minäkään voi olla kuin iloinen että hän sen osti. Toivottavasti ajelee varovasti, ja muut tienkäyttäjät myös!

Ja mitä tulee tuohon Todoon, joka tuli mainittua, niin ei siellä vielä kovin montaa raksia ole :P Uusia hommia kyllä olen keksinyt taasen kymmeniä.. Mutta ne tehdyt:
[x] postita huuto.netissä myymät kamat (ja posti rikastuu taas :P)
[x] muista anoa TOKO
[x] ano Kelalta Esikoisen hoitoon yksityisen hoidon tukea
Siinäpä ne, eli pakolliset toimet tehty, muut odottaa aikaa parempaa...

p.s. Mainittakoon täällä vielä niistä vauvauutisista, odottelen niitä edelleen. Sunnuntain olivat pitäneet käynnistyksessä taukoa. Maanantaina jatkoivat laihoin tuloksin, mutta yöllä sitten oli alkanut supistelemaan joskus kolmen maissa... ja jatkuu edelleen. Odottelemme. Vaikkakin malttamattomana.