Kirppusirkus

maanantaina, toukokuuta 23, 2005

Jännitysnäytelmän loppu ja viikon jutut

Hupsheijaa, kylläpä aika rientää. Anteeksi kaikille lukijoille (jos niitä on?), että jouduitte odottamaan 24:sen loppuhuipennusta viikon! Mutta otetaan se heti kärkeen nyt, niin ette ihan revi pelihousujanne ;)

23:00 - 24:00 PM

Irkkausta, koirien syöttö, pissitys, pyykit narulle ja

23:30 Vauva vaunuista kainaloon ja yläkertaan perhepetiimme Esikoisen viereen nukkumaan. Vauvalle tissi hetkeksi suuhun ja uni saapuikin melkein heti molemmille, sen verran väsynyt olo oli.

24:00 - 01:00 AM

Nukkuu.

02:00 - 03:00 AM

Nukkuu.

03:00 - 04:00 AM

Nukkuu.

04:00 - 05:00

Nukkuu.

05:00 - 06:00 AM

Nukkuu.

Totuuden nimissä mainittakoon, että Vauva kyllä söi yöllä johonkin aikaan, mutta kun minulla ei ole koko syöttötapahtumasta minkäänlaista muistikuvaa, niin jätin sen pois. Perhepeti on kyllä siitä(kin) näppärä, että yösyötöt hoituu ohimennen, enkä aamulla kykene muistamaan onko yöllä syöty vai ei. Paljas tissi sen vain paljastaa että kyllä on :)

Maanantai

Olimme kummitytön nimipäivillä. Aivan liian harvoin tulee nähtyä kummityttöä, joten oli kiva käydä. Tosin heillä oli ihan kunnon lastenjuhlat, joten eipä tuota tullut kummitytön kanssa juurikaan juteltua tai leikittyä :( Josko tästä aktivoituisi, ja ottaisi tavaksi käydä heillä hieman usemmin.. (joo joo, ihan ku en ennen moista päätöstä ois tehnyt)

Tiistai

Aamupäivällä kävin pyörimässä kirppareilla Kälyn kanssa, ja kaikenlaista kivaa tarttui molempien käteen. Se on kyllä jännä miten juuri oman lapsen kokoa ei tunnu kirppareilta löytyvän, mutta kaikkea muuta kyllä :O Minä löydän Esikoisen kokoisia tyttövaatteita ja Vauvan kokoisia poikavaatteita kyllä vaikka miten paljon, mutta sitä "omaa" sukupuolta olevia en juurikaan. Ja jep, olen materialisti, en osaa pitää pojalla vaaleanpunaisia keiju-bootcut-trikoita tai tytöllä tummansinistä traktori-paitaa.

Illalla kävimme kaverin M luona kun kaverini S meidät sinne kutsui ;) Lapsia oli ihan kivasti paikalla (11v, 5v, 2x3v, 6kk ja 1kk). 11v palkattiin lapsenvahdiksi ulos, ja itse imettelimme vauvoja ja katsoimme koiravideoita. Ihanan rentouttava ilta hyvässä seurassa :))

Keskiviikko

Ei mitään kummempaa puuhaa, tavallinen arki. Vauvan kummit kävivät pikaisesti.

Torstai

Torstaina oli Vauvan nimmarit. Esikoinen halusi antaa Vauvalle lahjaksi jotain, ja ihanasti oli valmis luopumaan keskiviikkona saamastaan paloautosta (jonka ostin hänelle tiistaina kirpparilta). Sovimme sitten, että käymme yhdessä kaupasta jotain valitsemassa. Valitettavasti en voinut antaa Esikoisen aivan itse lahjaa valita, en viitsi sijoitta nimipäivälahjaan puolivuotiaalle vauvalle yli 50 euroa :P Mutta yhteisymmärryksessä sitten lelu valittiin, ja heti kaupasta tultuamme Esikoinen antoi sen Vauvalle ja oli aidosti iloinen kun Vauva lelusta tykkäsi :) Jännä nähdä miten Esikoinen alkaa oppia antamisen iloa pelkän saamisen ilon sijaan.

Illalla kävi J-ukki nimmarikahveilla. Vauvan kummit eivät päässeet tänään, tulevat käymään viikonloppuna. Ja täytyy myöntää, että hieman olin pettynyt ettei äitini eikä Käly perheineen millään tavalla noteerannut nimipäiviä. En mitään lahjoja Vauvalle kaivannut, eikä nimmareita ole ollut tapana suuremmin juhlia. Mutta kyllä on tapana ollut onnitella ja kahvitella..
No, ehkä tämä pettymykseni ei johdu suoranaisesti että joku unohti jonkun nimipäivän, vaan siitä, että olisi ollut kivaa jos he olisivat käyneet kylässä kun on aika orpo olo varsinkin iltaisin kun Mies ei tule kotiin :( Ja kun päivällä kakkukin leivottiin Esikoisen kanssa kun olin aivan varma että he tulevat käymään. Ja Esikoinenkin odotti heitä, ja vieraita, eikä oikein ymmärtänyt miksei he tulekaan vaikka Vauvalla on nimipäivät.. Ja kun juuri edellisellä viikolla me olimme heidän lapsen nimmareilla. Noh joo, unohdetaan koko juttu ;)

Perjantai

Aamulla lähdimme yhdeksältä leikkikoulun kevätretkelle lähikuntaan Nukketaloon. Retki oli kiva, lapset viihtyivät siellä loistavasti. Ikävästi vain sää oli todella kylmä, enkä ainekaan minä ollut kelinmukaisesti pukeutunut. Koko päivä oltiin ulkona, joten sain hytistä kylmästä :/ Olin vain olettanut, että ollaan suurimmaksi osaksi sisällä..

Toinen miinus tulee syömisistä, tai siis niiden puutteesta (no mistäpä muustakaan?). Kysyin pariin otteeseen viikolla leikkikoulun hoitajilta miten eväiden kanssa, ja minulle sanottiin että lapsille on leikkikoulun puolesta eväät, ja aikuisille paikalla on kanttiini. No, heti aamulla autossa Esikoisen mieli pahoittui; joka toinen kaivoi repusta eväitä, karkkia, omenaa, pillimehua, keksejä... Eikä meillä ollut mitään! En todellakaan tiennyt, että retkelle _saa_ ottaa herkkuja mukaan (leikkikoulussa kun on sääntö ettei herkkuja tuoda evääksi). Kyllä tuli äidillekin tippa linssiin kun Esikoinen istui pää painuksissa linja-auton penkillä ja katsoi kun kaverit söi herkkuja *niisk* Lupasin sitten Esikoiselle, että kanttiinista paikan päällä me ostamme jotain hyvää. Ja mitä vielä, kanttiini kyllä oli, muttei siellä mitään ollut! Muutama hassu pulla (joita ei meille riittänyt), pillimehua ja kahvia ja teetä. Kylläpä tulin kiukkuiseksi kun monta tuntia ulkoiltuamme en saanut mitään syötävää, enkä lunastettua lupaustani herkuista Esikoiselle! Ja tiesin, että edessä on vielä linja-automatka kotiin, jossa muuta lapset jatkavat herkuttelua :(

Mutta onneksi nämä miinukset oli vain äidin näkökulmasta, Esikoisella oli enemmän kuin hauskaa, eikä hän olisi millään halunnut lähteä kotimatkalle :)

Kotiin saavuttuamme ahmimme masut täyteen ruokaa ja köllähdimme päiväunille.

Päiväunien jälkeen lähdimme kaverini S:n luo, ja siellä viivyimmekin kymmeneen asti. Kyllä oli Esikoinen ja Vauva jo väsyneitä kun kotiin päästiin, yliväsyneitä jo, joten uni ei meinannut millään tulla silmään.

Matkalla S:n luo Mies soitti ja kertoi, ettei hän pääsekään seuraavana viikonloppuna tulemaan kotiin, eli sinä viikonloppuna kun minun pitäisi lähteä Itävaltaan kisoja kattomaan :// Siinä sitä taas on sumplimista koirien ja Esikoisen hoidon järjestelyjen kanssa. Ja minulla on todella paha mieli siitä, että Esikoinen ei pääse mukaan... Ja nyt vielä pahempi kun edes isi ei tule hänen kaverikseen vaan joutuu vieraille hoitoon :( *huokaus* Mutta tämä on niin tätä tuon Miehen työn kanssa. Pitäisi kaikki järjestää ja suunnitella niin kuin sitä ei olisi, ja sitten olla vain iloisen yllättynyt, jos joskus sattuskin olemaan paikalla kun lapsia / koiria alkaa hoitoon kuskaamaan..

Irkkikavereilta löytyy aina parhaat ratkaisut ongelmaan kun ongelmaan, niin siis tähänkin. Koirat voin viedä eräälle irkkikaverille, joka on manannut oman koiransa jo ties minne ja uhannut tehdä taljan siitä. Kun sanoin, että meidänkin rekuista voi taljoja tehdä, niin koteja viikonlopuksi löytyi useampi ;)
Esikoisen voin viedä torstaiaamuna leikkikouluun, ja vain olla menemättä hakemaan sitä. Kyllä ne sen jonnekin sijoittaa. Tai tehdä nimettömän ilmoituksen sossuun, löytyy kuulemma viikonlopuksi yöpaikka ;) (No hyi meitä, ei saa vakavilla asioilla leikkiä!)

Lauantai

Vauvan kummit perheineen kävivät leikkimässä. Sää on ihanan kesäinen ja olimme ulkona. Mieskin ilmoitti yllätyksekseen tulevansa käymään kotona, ajaa ihan meidän takia vuorokaudeksi kotiin noin 500km :))) Kiva nähdä!

Sunnuntai

Perheen kanssa puuhastelua, ulkohommia lähinnä kun aurinko armas paistaa ja ilma on kesäisen lämmin :))

Ja kun on ah niin lämmin, niin pyysin Miestä säätämään sisälämpötilaa, minä kun en ole tuohon lämmitysjärjestelmään tutustunut. Ja Mieshän sääti, ja opasti vielä minuakin miten se toimii. Yllätys olikin suuri, kun koko maanantain on lämpötila sisällä vain noussut ja on nyt jo melkein 26 astetta :O Toki ulkolämpötilalla on asian kanssa jotain tekemistä, muttei siellä ole noin kuuma! No, tuohon pystyy vain insinööri ;)

5 Comments:

At 24/5/05 14:55, Anonymous Anonyymi said...

No, kyllähän tuota viikko kannatti odottaa ;)

Kiirettä teillä tuntuu olevan. Harmi kun reissu meni sinun näkökulmasta vähän huonosti. Nuo on hankalia juttuja, jos ei kerrota selvästi, että reissuun saa ottaa herkkuja mukaan :(
Mutta kiva että Esikoisella oli hauskaa :))

_JP_

 
At 23/12/05 13:47, Blogger mandybrooks5157 said...

Make no mistake: Our mission at Tip Top Equities is to sift through the thousands of underperforming companies out there to find the golden needle in the haystack. A stock worthy of your investment. A stock with the potential for big returns. More often than not, the stocks we profile show a significant increase in stock price, sometimes in days, not months or years. We have come across what we feel is one of those rare deals that the public has not heard about yet. Read on to find out more.

Nano Superlattice Technology Inc. (OTCBB Symbol: NSLT) is a nanotechnology company engaged in the coating of tools and components with nano structured PVD coatings for high-tech industries.

Nano utilizes Arc Bond Sputtering and Superlattice technology to apply multi-layers of super-hard elemental coatings on an array of precision products to achieve a variety of physical properties. The application of the coating on industrial products is designed to change their physical properties, improving a product's durability, resistance, chemical and physical characteristics as well as performance. Nano's super-hard alloy coating materials were especially developed for printed circuit board drills in response to special market requirements

The cutting of circuit boards causes severe wear on the cutting edge of drills and routers. With the increased miniaturization of personal electronics devices the dimensions of holes and cut aways are currently less than 0.2 mm. Nano coats tools with an ultra thin coating (only a few nanometers in thickness) of nitrides which can have a hardness of up to half that of diamond. This has proven to increase tool life by almost ten times. Nano plans to continue research and development into these techniques due to the vast application range for this type of nanotechnology

We believe that Nano is a company on the move. With today�s steady move towards miniaturization we feel that Nano is a company with the right product at the right time. It is our opinion that an investment in Nano will produce great returns for our readers.

Online Stock trading, in the New York Stock Exchange, and Toronto Stock Exchange, or any other stock market requires many hours of stock research. Always consult a stock broker for stock prices of penny stocks, and always seek proper free stock advice, as well as read a stock chart. This is not encouragement to buy stock, but merely a possible hot stock pick. Get a live stock market quote, before making a stock investment or participating in the stock market game or buying or selling a stock option.

 
At 19/1/06 23:08, Anonymous Anonyymi said...

Haastan sinut kertomaan viisi omituisinta tapaasi. Ohjeet löydät blogistani otsikon "omituisia tapoja?" alta.

 
At 2/5/06 20:23, Blogger haroldgibson50318559 said...

While you read this, YOU start to BECOME aware of your surroundings, CERTIAN things that you were not aware of such as the temperature of the room, and sounds may make YOU realize you WANT a real college degree.

Call this number now, (413) 208-3069

Get an unexplained feeling of joy, Make it last longer by getting your COLLEGE DEGREE. Just as sure as the sun is coming up tomorrow, these College Degree's come complete with transcripts, and are VERIFIABLE.

You know THAT Corporate America takes advantage of loopholes in the system. ITS now YOUR turn to take advantage of this specific opportunity, Take a second, Get a BETTER FEELING of joy and a better future BY CALLING this number 24 hours a day.
(413) 208-3069

 
At 17/2/13 02:35, Anonymous Anonyymi said...

Arvostan suuresti jokaista yksi informatiivinen lukea täältä. Olen aivan varmasti leviää lause sivustostasi ihmisten kanssa. Cheers.

 

Lähetä kommentti

<< Home